A Budapest Park hat éve állt a zene és a kultúra szolgálatába, hogy egy egészen különleges művészeti csodavilágot teremtve várja a vendégeket a napközbeni színes programoktól kezdve az esti koncerteken át a hajnalig tartó bulikig.
Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelye egyszerre fogadja be a kisebb feltörekvő zenekarokat, illetve a több ezer embert vonzó szuperprodukciókat – legyen szó akár a legnépszerűbb hazai előadókról vagy a legmenőbb nemzetközi fesztiválok headlinereiről, stílusmegkötés nélkül.
A Budapest Park az egyedülálló zenei élményen túl rengeteg egyéb érdekes programmal jelentkezik – az idei évadban például bővül a Nagyszünet kínálata, így egyfajta tégelyként olvasztja magába a legkülönfélébb művészeti ágazatokat. A főváros, sőt, az ország elsőszámú koncerthelyszíne az idényben is három szinten, a tánctéren, a teraszon és a Skyboxban várja vendégeit - világszínvonalú fény-és hangtechnikájának köszönhetően évről évre több százezer embernek garantál életre szóló élményt 0-99 éves korig.

7SB1h413M+